Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Ιωάννα Μαλέσκου και κατά πόσο είναι σωστό ή λάθος που λείπει από την τηλεόραση, η παρέα της εκπομπής ”Με αγάπη Χριστιάνα” συζήτησε σήμερα για το τηλεοπτικό τοπίο.

Συγκεκριμένα, η έμφαση δόθηκε στο κατά πόσο πρέπει να εκφράζεται η γνώμη του κάθε ατόμου για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που βρίσκονται ή όχι στην τηλεόραση. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους τοποθετήθηκε για το θέμα και δήλωσε ότι «Στην Ελλάδα τα λένε, εδώ δεν σχολιάζονται…» με τον Χάρη Παπαθεοχάρους να παίρνει τον λόγο και να σχολιάζει «Το πόσο βαθιά υποκριτές είμαστε σε σχέση με την τηλεόραση της Ελλάδας είναι άλλη κουβέντα…».

Ο συνεργάτης της Χριστιάνας αναφέρθηκε στο κυπριακό μιντιακό τοπίο, το body shaming που υπάρχει αλλά και περιστατικά στον ευρύτερο χώρο της τηλεόρασης, όπου άνθρωποι έχουν υποστεί πίεση και έχουν ακούσει σχόλια για να χάσουν κιλά.

Στη συνέχεια, η Σοφία Πρωίμου τοποθετήθηκε για το θέμα εξηγώντας ότι «Εμένα δεν μου έχει τύχει να μου πει κάποιος κάτι, στην ομάδα που ήρθαμε εμείς δηλαδή όχι… αλλά ότι έχω ακουσει πράγματα από άλλες ομάδες ναι…»

Δείτε όλη τη συζήτηση που εκτυλίχθηκε στη σημερινή εκπομπή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ