Συνέντευξη στο ”Πρωινό” παραχώρησε ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ιωάννα Μαλέσκου. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε αμέσως μετά να σχολιάσει ότι παρά την έντονη κριτική που έχει ασκήσει στην πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, θεωρεί λάθος που αυτή τη σεζόν βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Αρχικά, ο γνωστός σκηνοθέτης ανέφερε για την παρουσιάστρια: «Έπεσα έξω με την Ιωάννα Μαλέσκου. Όταν πρωτοείδα αυτή την κοπέλα και έτυχε να την δω στην Κρήτη μου έκανε φοβερή εντύπωση και μου άρεσε πάρα πολύ, είχε έναν βαθμό ελευθερίας, είχε ένα άλλο προφίλ. Πιστεύω ότι η έντονη αστικοποίησή της μέσα στην Αθήνα και η φοβία της να κάνει κάτι διαφορετικό, δεν της επέτρεψαν να είναι πιο ελεύθερη.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και αποκάλυψε ότι έτυχε να δει την Ιωάννα Μαλέσκου όσο βρισκόταν σε ταβέρνα και η ίδια περνούσε απ’ έξω. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Έτρωγα σε μια ταβέρνα και περνούσε εκείνη με έναν φίλο της και την είδα. Δεν την είχα ξαναδεί από κοντά, ήταν πολύ ωραία γυναίκα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, σχολίασε ότι «Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που έκαναν κριτική στην Ιωάννα Μαλέσκου και συμφωνώ με τον Αρβανίτη που λέει ότι μπήκε σε ένα κοστούμι καθωσπρεπισμού που την ευνούχισε τηλεοπτικά και δεν έβγαλε αυτό που πραγματικά ήταν. Επειδή όμως έχω και 30 χρόνια στο κουρμπέτι και πραγματικά βλέπω ότι δεν βγαίνουν νέοι και ταλαντούχοι άνθρωποι είτε άντρες είτε γυναίκες στη ψυχαγωγία, θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τις ωραίες γυναίκες που έχει τσαχπινιά, χορεύει, κουνιέται, έχει μπρίο, μιλάει καλά ελληνικά. Το παραχρησιμοποιεί βέβαια πολλές φορές. Δεν χρειάζεται να το δείχνει και τόσο πολύ.

Έχω βρεθεί σε συζητήσεις με στελέχη που έψαχναν πρόσωπα και τους έχω προτείνει την Μαλέσκου, για καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Σαν κανάλι εγώ θα την έπαιρνα την Ιωάννα, θα την αξιοποιούσα. Δεν την πετάς την Μαλέσκου, είναι λάθος που είναι εκτός. Το λέω εγώ που της έχω κάνει και κριτική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ