Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια κάνει εδώ και καιρό διατροφή για να χάσει τα κιλά που ήθελε 

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκαλύψει ότι έχει ξεκινήσει δίαιτα. Στις 23 Νοέμβρη έχοντας καλεσμένη στην κουζίνα της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, είπε:

«Εγώ βλέπω τις συνταγές, με βλέπετε, κουνάω κεφάλι. Έχω ξεκινήσει από χθες μια μικρή αποτοξίνωση. Είπα “Ελένη, στη φόρα που έχεις πάρει, αν περάσεις και τις γιορτές, τελειώσαμε μετά, δεν έχει επιστροφή”.Τους πόντους θέλω, να μην κάνουν τα κουμπιά (σ.σ. από τα ρούχα) “γκλανγκ” και πετάγονται! Μπαίνω στο νούμερό μου, απλά δεν… βγαίνω μετά, αυτό είναι το θέμα! Έκλαιγα εχθές το βράδυ, έτρωγα μια μπολάρα με σαλάτα τόση».

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε και σήμερα την εκπομπή της, έχοντας ένα μικρό «ατύχημα» αφού έχασε το ακουστικό στα μαλλιά της και δεν μπορούσε να ακούσει το κοντρόλ.

Αφού έλυσε αυτό το μικρό πρόβλημα άρχισε την εκπομπή με την στήλη της μαγειρικής. Μιλώντας για φαγητά με τον Γιώργο Τσούλη η παρουσιάστρια του Mega είπε μεταξύ άλλων: «Μπαίνω πια στην ωραία μου φούστα μετά από 15 ημέρες και το κουμπί κουμπώνει χωρίς να σπάει! Έχω μεγάλη περηφάνια για αυτό!  Δεν έφτασα εκεί που ήθελα, αλλά τουλάχιστον δεν σπάνε τα κουμπιά! Και κουμπί έσπασε και ρούχο σκίστηκε. Μου έκαναν νοήματα ότι άνοιξε όλο το φόρεμα πίσω».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ