Η pop τραγουδίστρια πειραματίζεται συνεχώς με το στυλ της και το beauty look της, έχοντας υιοθετήσει από πολύ μακριά μαλλιά μέχρι κάθε λογής καρέ, τους τελευταίους μήνες.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την εμφάνιση της στην σκηνή της Eurovision 2021 στην Ολλανδία, με ξανθό καρέ μαλλί όπου και εκπροσώπησε την Κύπρο.

Η 26χρονη επέλεξε να αποχωριστεί το κοντό μαλλί με σκοπό να υιοθέτηση ένα νέο κούρεμα.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Τσαγκρινού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της ρωτώντας τους μάλιστα πως τους φαίνεται, καθώς για εκείνη μετρά πολύ η γνώμη τους.

Η τραγουδίστρια έμεινε στο ξανθό χρώμα με κάποιους τόνους ελάχιστα πιο φωτεινό. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι αύξησε το μήκος των μαλλιών της με την χρήση extensions.

Δείτε την σχετική φωτογραφία από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Η Έλενα Τσαγκρινού πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην νυχτερινή Αθήνα και θέλησε να φρεσκάρει την εμφάνισή της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές και προσεγμένες εμφανίσεις ενώ διατηρούσε κοντό μήκος στα μαλλιά της. Όπως φαίνεται, η Έλενα Τσαγκρινού θα υποδεχτεί από κοντά το κοινό με ένα τελείως διαφορετικό κούρεμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ