Τις πρώτες της δηλώσεις για την 16η θέση που κατάκτησε στην Eurovision, παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού κατά την επιστροφή στην Ελλάδα.

Οι δημοσιογράφοι την συνάντησαν στον αεροδρόμιο, όπου και την ρώτησαν για τις πρώτες σκέψεις της, αλλά και τα συναισθήματα της.

Η ίδια περιέγραψε μοναδικό αυτό το ταξίδι, αν και περίμενε καλύτερα θέση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου, εκμυστηρεύτηκε πως από τα μηνύματα που λάμβανε από τον κόσμο, πίστευε πως το El DIablo, θα πήγαινε καλύτερα, ενώ πως η πρώτη θέση εμφάνισης θα λειτουργούσε θετικά.

Όπως ανέφερε:

“Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα, φανταστική. Περιμέναμε μια καλύτερη θέση και ο κόσμος αυτό περίμενε, το είδα από τις αντιδράσεις και τα μηνύματα που έχω λάβει. Φυσικά και σκέφτομαι να ξαναπάω στη Eurovision. Για μένα δίκαια κέρδισε η Ιταλία. Δεν φοβάμαι μη ακούσω αρνητικά σχόλια με την επιστροφή μου, ο κόσμος είπε πως αξίζαμε κάτι καλύτερο και μια καλύτερη θέση. Το θεωρούσα καλό ότι θα έβγαινα πρώτη στη σκηνή. Δεν πειράζει, ήταν μια τέλεια εμπειρία”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ