Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η πρόσφατη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε podcast αλλά και οι μετέπειτα απαντήσεις της σε Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως για παράδειγμα το bullying που βίωσε κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν του GNTM αλλά και τις δύσκολες στιγμές που είχε λόγω προβλημάτων υγείας.

Δείτε επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφήνει σαφείς αιχμές για το GNTM: «Γιατί να χάνει πάντα εκείνος που κοιτάει μόνο τη δουλειά του;»

Στην ψυχαγωγική εκπομπή ”Πρωινό μας” σχολιάστηκε η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Φαίη Σκορδά να ζητάει από την Έλενα Χριστοπούλου να πει τη γνώμη της.

Ωστόσο, η μάνατζερ του μοντέλου δεν έκανε κάποιο σχόλιο με την παρουσιάστρια να της λέει:

“Επειδή θα σκάσεις, θα μιλήσεις; Πες μία κουβέντα” ρώτησε η παρουσιάστρια, με την Έλενα Χριστοπούλου να της απαντά ότι: “Θα πω μόνο κάτι σχετικό και άσχετο με αυτό που λέτε. Πολύ ωραία η γνώμη σας και η άποψή σας και τη σέβομαι πάρα πολύ. Θέλω να πω ότι το χειρότερο για μένα είδος σε τέτοιου είδους καταστάσεις είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι κάνουν back up σε έναν άνθρωπο που κάνει bullying και σιωπηλά σκύβουν το κεφάλι για να μη χάσουν ούτε τη δουλειά, ούτε τη συνέχεια, ούτε το μέλλον. Το μέλλον για εμένα για αυτά τα παιδιά είναι η αλήθεια. Αλλιώς θα γυρίσουμε πολλά χρόνια πριν, που σκύβαμε το κεφάλι και λέγαμε για να μη χάσω τη δουλειά μου, πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει και να μην πω την αλήθεια. Εγώ αυτό θα πω. Συμφωνώ με ό,τι λέτε, αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τον χρόνο του για να μιλήσει και να εξωτερικευτεί”.

Δείτε τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου στο 5:00:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ