Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η πρόσφατη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε podcast αλλά και οι μετέπειτα απαντήσεις της σε Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε η συνέντευξη της σε podcast του Jeremy Asgari, με την ίδια να μιλάει για πρώτη φορά για το bullying που βίωσε κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν του GNTM αλλά και τις δύσκολες στιγμές που είχε λόγω προβλημάτων υγείας.

Ωστόσο, η Ηλιάνα φάνηκε να έχει εξομολογητική διάθεση το περασμένο Σάββατο, 22 Οκτωβρίου και απάντησε σε ερωτήσεις των ακόλουθών της για όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη που έγινε αντικείμενο συζήτησης. Μεταξύ άλλων, υπήρξε ένας follower της που την ρώτησε για ποιο λόγο πήγε και δεύτερη σεζόν στο GNTM, εφόσον η πρώτη ήταν δύσκολη με την ίδια να μην διστάζει να απαντήσει!

Συγκεκριμένα, είπε «…Και τρίτον, γιατί για την εμμονή κάποιου άλλου να να αφήσουμε εμείς τη δουλειά και τα όνειρά μας; Την καριέρα μας και το μέλλον μας; Γιατί να κάνουμε εμείς πίσω στο κακό; Γιατί να χάνει πάντα εκείνος που κοιτάει μόνο τη δουλειά του; Επειδή θεωρείται ευάλωτος; Δεν είμαι. Αντέχω. Γιατί λοιπόν να μην παλέψω για αυτό που κέρδισα με χρόνια δουλειάς και αξιοκρατικά; No honey it’s not working like that. »

Δείτε τι είπε:

Σε άλλο σημείο του Q&A, ρωτήθηκε για το πώς διαχειρίστηκε το bullying με την ίδια να απαντάει, αφήνοντας σαφείς αιχμές σε αυτούς που καλύπτουν τα άτομα που κάνουν bullying και συμπεριφέρονται άσχημα. Συγκεκριμένα, είπε «…Μόνη μου… όπως όλοι μας. Έκλαψα, φοβήθηκα, θύμωσα για το δίκιο που με έπνιγε. ΑΛΛΑ δεν άφησε ποτέ να δηλητηριάσει την ψυχή μου. Επίσης, οι άνθρωποι που κάνουν μπούλινγκ σε έναν κάνουν σε πολλούς και αυτό σημαίνει ότι έχουν το περιθώριο για να το κάνουν καθώς είτε από φόβο είτε από συμφέρον δεν τους ενοχλεί κανείς. Το θέμα δεν είναι να δείξεις τον «κακό» με το δάχτυλο και να του κάνεις το ίδιο. Το θέμα είναι να σταματήσουμε να κάνουμε backup στο κακό. Και να βοηθήσουμε και τον άνθρωπο που φέρεται άσχημα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ