Η Ελευθερία Ελευθερίου απέδειξε πώς μπορεί ν’ ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής, από την παραμονή της στο Survivor.

Η καθημερινότητά στην καλύβα, το λιγοστό φαγητό και ο στίβος μάχης την δυνάμωσαν και δεν το κρύβει.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στο reality επιβίωσης και παρά το γεγονός ότι δεν έφτασε στον τελικό, η ίδια θεωρεί πώς άξιζε όλο αυτό το ταξίδι για την εμπειρία.

Μετά το τέλος του Survivor, η τραγουδίστρια ξεκίνησε διακοπές σε διάφορα νησιά και όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram το απολαμβάνει.

Ελευθερία Ελευθερίου: Η εντυπωσιακή αλλαγή

Σε συνέντευξή της για την απώλεια των κιλών είχε πει:

«Δεν ήμουν ποτέ fan της γυμναστικής, απλώς τα τελευταία χρόνια έχω μπει στη διαδικασία να γυμνάζομαι λίγο πιο εντατικά. Πηγαίνω γυμναστήριο όσο πιο συχνά μπορώ και κάνω κυρίως αερόβιες ασκήσεις όπως ποδήλατο και πρόγραμμα με pesronal trainer. Μικρότερη είχα ασχοληθεί με τον στίβο και το άλμα εις μήκος και θεωρώ ότι το σώμα δεν ξεχνάει» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Και για τα μυστικά της διατροφής της είχε τονίσει: “Προσέχω γενικά τη διατροφή μου ούτως ώστε να έχω και το περιθώριο να απολαμβάνω τη ζωή και το φαγητό. Δίαιτα πείνας δεν έχω κάνει ποτέ. Η διατροφή πρέπει να έχει στόχο πάνω απ’ όλα την καλή υγεία και όχι μόνο την εμφάνιση και το ωραίο σώμα“!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ