Τη δική της ανάρτηση έκανε η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας την τελευταία εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός ξέσπασε τονίζοντας πως τόσα χρόνια υφίσταται κοροϊδία.

Ανεβάζοντας μια από τις viral φωτογραφίες των ημερών μιλά για την κριτική που της έχει ασκηθεί εδώ και χρόνια από γνωστούς και φίλους για τη συνήθεια που έχει να ανακυκλώνει και να προσπαθεί όσο μπορεί να σέβεται το περιβάλλον.

Η ελληνοιταλίδα ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της εξομολογείται: “Με κοροϊδεύουν όταν λέω, πάλι θα αγοράσεις ένα μπουκαλάκι νερό επειδή δίψας; Και όταν κάνω ανακύκλωση και μου λένε; Θα πάνε όλα σε μια χωματερή μαζί μην σκας, η Ελλάδα δεν κάνει ανακύκλωση μας κοροϊδεύουν, όταν στο γύρισμα γράφω το όνομα μου στο πλαστικό ποτήρι για να μην πάρω καινούργιο κάθε φορά που θέλω λίγο νερό. Το ότι φεύγω χρόνια από μερη με σακούλες για να κάνω την ανακύκλωση μου. Με κοροϊδεύουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι υπεύθυνη και εγώ που δεν μιλάω δεν είπα τίποτα ακόμα πιο δυνατά. Ξέρω ότι μια μικρή κίνηση αν δεν γίνει.. θα είναι τεράστιο λάθος είναι όντως μια πυρκαγιά το είδαμε όλοι τώρα. Είσαι και εσύ υπεύθυνος κάθε φορά που θες και ένα πλαστικό, μια μπριζόλα, ένα μεγάλο φαγκρί στην καλοκαιρινή σου ταβέρνα..το καταλάβαμε τώρα. Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει.”

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ