Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόλαντ Τραμπ, έχασε την πρώην σύζυγό του Ιβάνα πριν από περίπου ένα μήνα. H Ιβάνα απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών και η οικογένειά της σε ανακοίνωση της, δήλωσε ότι «Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή ομορφιά, καθώς και μια στοργική μητέρα και φίλη».

Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να προχώρησε σε μια απρόσμενη κίνηση μετά το θάνατο της πρώην συζύγου του που προκαλεί έκπληξη. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση που θέλει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να έθαψε την Ιβάνα σε… γήπεδο γκολφ που του ανήκει.

Ο λόγος φαίνεται να είναι η ευνοϊκή φορολογική νομοθεσία σε τέτοια περίπτωση ταφής. Το συγκεκριμένο γκολφ κλαμπ, μάλιστα, είναι ένας από τους βασικούς προορισμούς του καλοκαιριού για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά του.

Τα αμερικανικά media κατέκριναν τον Ντόναλντ Τραμπ γι’ αυτή τη κίνηση και σε εκπομπή του Daily Show, ο παρουσιαστής Trevor Noah κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, λέγοντας ότι επωφελήθηκε από τον φορολογικό νόμο του Νιου Τζέρσεϊ για να θάψει την πρώην σύζυγό του Ιβάνα Τραμπ. Εκτός από τις αιχμές για πράξη που παραπέμπει σε φοροδιαφυγή, τη χαρακτήρισε και πολύ παράξενη. Ο φορολογικός κώδικας στο Νιου Τζέρσεϊ απαλλάσσει τη γη που χρησιμοποιείται ως νεκροταφείο από όλους τους φόρους και κάθε είδους οικονομικές επιβαρύνσεις.

Δείτε το βίντεο από το Daily Show στο 6:37:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ