Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” συνάντησε τον Διονύση Σχοινά στο καινούργιο χώρο που εμφανίζεται στο Κολωνάκι. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συζήτησε με τον Γρηγόρη Μπάκα για την οικογενειακή του ζωή, ενώ ζητήθηκε το σχόλιο του για τα τηλεοπτικά προγράμματα των ημερών μας.

Παρόλο που δεν ονομάτισε τα προγράμματα που δεν παρακολουθεί, σκιαγράφισε τα “σκουπίδια” που δεν βλέπει στην τηλεόραση. “Στην τηλεόραση δεν βλέπω τα σκουπίδια, που είναι κάποιες ώρες κάποιες εκπομπές. Αυτά τα ριάλιτι που μαζεύονται γυναίκες, τα ριάλιτι τα ψεύτικα. Ο κόσμος θέλει αλήθεια. Δεν μπορεί το στημένο. Ο κόσμος το πετάει” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, για το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του, την Καίτη Γαρμπή, ανέφερε: “Με την Καίτη Γαρμπή είμαστε μαζί 25 χρόνια. Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές και έχω φύγει πολλές φορές από το σπίτι αλλά για 3 λεπτά. Με έναν άνθρωπο που αγαπιέσαι τόσα χρόνια, φεύγεις για να μην πεις την παραπάνω κουβέντα που μένει. Ξαναγυρίζεις πίσω και είναι όλα καλά”.

Ποια είναι συνταγή της επιτυχίας; Ο Διονύσης Σχοινάς απάντησε πως: “Ο πεντάλογος της συζυγικής ευτυχίας: θαυμασμός, σεβασμός, ελευθερία του ατόμου, παρέα και πολύ σεξ”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ