Καλεσμένος στο “Πρωινό” βρέθηκε ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος μίλησε για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, αλλά και τη μοναδική στιγμή που χώρισαν.

Αρχικά, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως έχει στεναχωρηθεί αρκετές φορές στη ζωή του, παρόλο που συνεχώς χαμογελά, και εξήγησε ότι με ηρεμία, σκέψη και αγκαλιές τις αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ξεκαθάρισε ότι με την Καίτη Γαρμπή είδαν από την αρχή ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ. Όμως, αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο εκείνος και η σύζυγός του χώρισαν στο πρώτο τρίμηνο του δεσμού τους.

«Χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσα να δεχτώ όλο αυτό που γινόταν με έναν πιτσιρικά (εκείνον δηλαδή) πουτα είχε με τη Γαρμπή. Ξαφνικά έγινα εξώφυλλο και τρόμαξα. Φοβήθηκα. Δεν της έδειχνα αυτό που έπρεπε αυτό που έπρεπε να της δείξω. Την αγάπη μου. Ήταν παραπάνω αυτό που περνούσα και δεν με άφηνε να της το δείξω. Μου είπε ότι δεν με έβλεπε να νιώθω αυτό που ζούμε… Για δύο χρόνια που ήμασταν με διαφορετικούς ανθρώπους μιλούσαμε. Δεν χαθήκαμε ποτέ. Βρεθήκαμε ξανά στη Θεσσαλονίκη τελείωσε», ανέφερε, και διευκρίνισε ότι η πρόταση γάμου που έκανε στην τραγουδίστρια στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά ήταν κάτι που δεν γνώριζε κανείς παρά μόνο ένας συνεργάτης της παρουσιάστριας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά: «Ξέρω ότι είστε ερωτευμένοι. Κάνετε και έρωτα με τη γυναίκα σου συνέχεια» είπε ο παρουσιαστής με τη Φαίη Σκορδά να ξαφνιάζεται και τον Διονύση Σχοινά να γελά και να δηλώνει ότι χρειάζεται προσπάθεια και από τις δύο πλευρές για να συντηρηθεί μια σχέση υπογραμμίζοντας όσα κάνουν εκείνοι στον γάμο τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ