Την Κρήτη επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Δημήτρης Λάλος που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του «Μαθιού» στο «Σασμό». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του και σκηνοθέτιδα, Έλενα Μαυρίδου και την 5χρονη κορούλα τους, ταξίδεψαν στη Μεγαλόνησο, που διαδραματίζεται η πλοκή της αγαπημένης δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός» και χαλαρώνουν πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Η Έλενα Μαυρίδου ποζάρει στο φακό του συζύγου της, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους στην Κρήτη

Ο «Μαθιός» από το «Σασμό» κάνει διακοπές στην Κρήτη

Ο Δημήτρης Λάλος μοιράστηκε ένα βίντεο που αποτελεί μία συρραφή από στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές του και ενθουσίασε τους θαυμαστές του. Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε φαίνεται στη θάλασσα αλλά και σε παραδοσιακά εστιατόρια του νησιού που φημίζεται σε όλο τον κόσμο για την κουζίνα του. Η διαμονή του στην Κρήτη σίγουρα θα τον βοήθησε ακόμα περισσότερο στην τεχνική του για το ρόλο του «Μαθιού» που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου έχουν αποκτήσει την μονάκριβη κόρη τους, Νικολέττα, η οποία ήρθε στη ζωή τους το 2017.

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO! ο Δημήτρης Λάλος είχε αναφερθεί στην πατρότητα, λέγοντας: «Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ’ αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ