Θέλετε να δείτε το υπερσύγχρονο και κατάμαυρο σπίτι του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρη Φιντιρίκου, στα νότια προάστια;

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι γοητευτικός επιχειρηματίας που ζει στα νότια προάστια. Ο ίδιος είχε έναν έντονο και πολυτάραχο δεσμό με τη νικήτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα. Πλέον, οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους και η αθλήτρια θα συμμετάσχει στο Survivor all star.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι 36 ετών

  • Είναι γιος του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου που κατάγεται από τον Πειραιά και της Ειρήνης Χριστίδου (Οδοντίατρος, Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), οπού κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη, ενώ έχει ζήσει πέντε χρόνια στο Μονακό.
  • Μόλις από τα 17 του χρόνια άρχισε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, επενδύοντας σε κατασκευαστικές σε Ελλάδα και Ρουμανία.
  • Είναι ιδιοκτήτης δύο ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και γνωστής εταιρείας αυτοκινήτων.
  • Το 2014 ασχολήθηκε και με τον χώρο της ναυτιλίας, διατηρώντας εταιρεία με σκάφη αναψυχής, ενώ είναι ιδιοκτήτης της τρίτης μεγαλύτερης εταιρείας κλωστοϋφαντουργίας στη Βουλγαρία.
  • Ταυτόχρονα, δραστηριοποιείται και στον χώρο της εστίασης, όντας μέτοχος σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους του χώρου, τη Momentum Group.
  • Ασχολείται με τα κοινά και προσφέρει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά και μεμονωμένες οικογένειες που είχαν ανάγκη

Δημήτρης Φιντιρίκος: Δείτε το υπερσύγχρονο και κατάμαυρο σπίτι του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Δαλάκα, στα νότια προάστια

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος ζει σε μια υπερσύγχρονη βίλα στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Βούλα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της οικείας είναι το μαύρο χρώμα που έχει εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά, αφού τόσο το σαλόνι και η κουζίνα είναι σε μαύρους και dark τόνους.

Δείτε παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ