Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και μετά τις καταθέσεις της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου και του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα σειρά έχουν οι καταθέσεις άλλων προσώπων.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας και ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος κάλεσαν να εμφανιστούν στη δίκη, για να καταθέσουν ως μάρτυρες 5 ακόμη γνωστοί ηθοποιοί: οι Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κωτσοβόλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα .

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας ζήτησε να κληθούν οι τρεις εκ των πέντε ηθοποιών, ενώ οι άλλοι δύο κλήθηκαν από το συνήγορο υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Πρόκειται για ονόματα που έχουν προκύψει από τις μέχρι σήμερα καταθέσεις των μαρτύρων και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα οι πέντε ηθοποιοί θα καταθέσουν αναφορικά με την υπόθεση της πρώτης κατηγορούμενης που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Η Θάλεια Ματίκα, που είναι και κουμπάρα με τον κατηγορούμενο ηθοποιό θα κληθεί να καταθέσει καθώς φέρεται να είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα στα καμαρίνια στο θέατρο ΗΒΗ να κλαίει και μάλιστα είχε μία σύντομη συνομιλία μαζί της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα εάν όντως υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο ΗΒΗ, ενώ η Αλίνα Κωτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει στο εάν ήταν αυτή που κάλεσε πρώτη την καταγγέλλουσα να πάει στο Θέατρο ΗΒΗ.

Οι τρεις ηθοποιοί  αναμένεται να κληθούν στις 6 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ενώ ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα αναμένεται να κληθούν ύστερα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ