Σήμερα καταθέτει ο Σπύρος Μπιμπίλας, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και αποκαλύψεις που έκανε μέχρι στιγμής για τον γνωστό ηθοποιό σοκάρουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε έναν πολύ έντονο καυγά που είχαν μεταξύ τους οι δυο ηθοποιοί και μάλιστα ανέφερε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τον απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει.

Ο δημοσιογράφος του Πρωινού ανέφερε: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”.

Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ