Μια ανακοίνωση – «βόμβα» έκανε το βράδυ της Παρασκευής η χολιγουντιανή σταρ Ρις Γουίδερσπουν. Η διάσημη ηθοποιός με μια μακροσκελή ανάρτηση αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Τζιμ Τοθ παίρνουν διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η Ρις Γουίδερσπουν και ο Τζιμ Τοθ είναι μαζί από το 2010, ενώ στις 26 Μαρτίου 2011 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Τζιμ Τοθ εργαζόταν ως ατζέντης ταλέντων στην εταιρία που εκπροσωπούσε την ηθοποιό και έτσι γνωρίστηκαν. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.
«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Μετά από πολύ ώριμη σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Απολαύσαμε τόσο όμορφα χρόνια μαζί και προχωρούμε τη ζωή μας με βαθιά αγάπη, ευγένεια και αμοιβαίο σεβασμό για όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, όσο προσπαθούμε να βρούμε το επόμενο βήμα. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα. Εκτιμάμε τον σεβασμό όλων σας για την οικογενειακή αυτή ιδιωτικότητά μας. Reese και Jim» έγραψε η Ρις Γουίδερσπουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ