Πολλά είναι τα δημοσιεύματα και οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τον πιθανό γάμο ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να αποκαλύψει το παρασκήνιο της γνωριμίας των δύο προσώπων μέσα από τον αέρα της εκπομπής που συμμετέχει, «Mega Καλημέρα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια στην Πάρο και ο άνθρωπος που τους έβαλε για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι ήταν ο… Λάκης Λαζόπουλος.

«Πώς γνωρίστηκαν και ποιος είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά; Ακούστε παιδιά, είναι απίστευτο, δεν το ήξερα αυτό. Γνωρίστηκαν σε ένα μεζεδοπωλείο που λέγεται “Καλλιτεχνικό Καφενείο” στο χωριό Πρόδρομος της Πάρου. Η Βανδή είχε πάει για συναυλία εκεί, η οποία, επειδή μόλις είχε περάσει η καραντίνα και το καλοκαίρι, δεν έγινε, και τον Βασίλη τον Μπισμπίκη, όπως μαθαίνω από τις πληροφορίες μου, τον φιλοξενεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πάνε, λοιπόν, το βράδυ να φάνε σε ένα χωριουδάκι, έξω από τα φώτα της δημοσιότητας της Πάρου. Εκεί ο Λάκης Λαζόπουλος φέρνει στο ίδιο τραπέζι τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Εκεί πρωτογνωρίστηκαν. Και για να μην πουν διάφοροι διάφορα, δεν είπα ότι εκεί ερωτεύτηκαν ή εκεί ήρθαν κοντά, λέω ότι εκεί γνωρίστηκαν και είχαν τον χρόνο να μιλήσουν αρκετά μεταξύ τους», αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ