Επέστρεψε η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους στις επάλξεις με την ίδια να βγαίνει μόνη της στον “αέρα” της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα”, τις πρώτες ημέρες της εκπομπής.

Ο Δημήτρης Δερματάς βγήκε θετικός στον κορωνοϊό την Δευτέρα 27/12 ενώ η Σοφία Πρωίμου στις 30/12 με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός εκπομπής, τηρώντας έτσι όλα τα μέτρα και το Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, τα μέτρα στα γραφεία της εκπομπής είναι πιο αυστηρά από όσα έχουν καθοριστεί ήδη από το Υπουργείο έπειτα από επιθυμία της παρουσιάστριας, η οποία θέλει να βάλει σε πρώτο πλάνο την υγεία όλων των συνεργατών της αλλά και των υπαλλήλων του καναλιού. Ο Χάρης Παπαθεοχάρους μάλιστα έμεινε εκτός της εκπομπής για λίγες ημέρες, θέλοντας να είναι σίγουρος για την επιστροφή του και ας μην είχε θεωρηθεί επαφή.

Ο Δημήτρης Δερματάς επιστρέφει αύριο στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”  ενώ η Σοφία την Δευτέρα. Πάντως, με τις αλλαγές που υπάρχουν λόγω των αποφάσεων για εντατικοποίηση των μέτρων προστασίας πολλοί συνεργάτες της εκπομπής ήδη έχουν ξεκινήσει το πρόγραμμα τηλεργασίας με την επιθυμία της παραγωγής της εκπομπής να τηρούνται όλα τα μέτρα και να υπάρχει όσο το δυνατόν περισσότερη προστασία τόσο αυτοβούλως όσο και εναρμονιζόμενοι με τις διατάξεις.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ