Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντάρας και αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Αρχικά, ο Δημήτρης Κωνστάρας δήλωσε ότι του αρέσει ως παρουσιαστής ο Νίκος Μουτσινάς και υπογράμμισε ότι είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Ωστόσο, έπειτα θέλησε να επισημάνει: «Δεν θέλω να κάνω κριτική για την τηλεόραση. Είναι περίεργο πράγμα να εκφέρεις απόψεις είτε για προγράμματα είτε για κανάλια, είτε για άτομα. Καλείσαι να πεις τη γνώμη σου και ξαφνικά μετά σε ξεσκίζουν μέσα σε μισή ώρα».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια φημίζεται για την καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας, με τον ίδιο να αναφέρει: «Είναι μορφωμένο κορίτσι. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει. Πρέπει οι άνθρωποι που την προωθούν να την εκπαιδεύσουν».

Ο Δημήτρης Κωνστανταρας μίλησε παράλληλα για τους γονείς του και τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του πατέρας του, που όμως είπε δεν θα ξεχάσει ποτέ. Όμως τα εγκεφαλικά που υπέστη τον «τσάκισαν».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ