Ο David και η Victoria Beckham επιδιώκουν τον τελευταίο καιρό να αυξήσουν κι άλλο τα δρακόντεια μέτρα προστασίας του κτήματός τους των 6 εκατομμυρίων λιρών μετά την τελευταία προσπάθεια διάρρηξης σε αυτό.

Το ζευγάρι έχει ήδη 24ωρη ασφάλεια στο σπίτι τους στο Cotswolds, αλλά έχει υποβάλει αίτηση στο τοπικό συμβούλιο για να χτίσει ένα επιπλέον κτίριο ασφαλείας μετά την τελευταία παραβίαση της ιδιωτικής τους έπαυλης στο Λονδίνο νωρίτερα φέτος.

Η Sun ανέφερε ότι η δήλωση σχεδίασης και πρόσβασης λέει: «Η θέση βρίσκεται στο κατώφλι του σπιτιού και στις περιοχές ακριβώς γύρω από το σπίτι και επομένως είναι ιδανική η θέση για την παρακολούθηση της πρόσβασης των διερχομένων».

Ο David και η Victoria έχουν επίσης υποβάλει αίτηση για ένα νέο σπίτι εργαλείων κηπουρικής για την παροχή “στεγνής και ασφαλούς αποθήκευσης για εργαλεία χειρός και άλλο κηπευτικό εξοπλισμό στη νοτιοανατολική γωνία του κήπου που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έναν πρακτικό νεροχύτη για πλύσιμο χεριών”.

Οι Beckham έχουν ήδη θεσπίσει ισχυρά μέτρα ασφαλείας στο σπίτι τους στο Cotswolds, αφού τους δόθηκε η άδεια να κατασκευάσουν μια πύλη στην είσοδο του σπιτιού τους το 2020.

Ωστόσο, δεν αποτελεί έκπληξη που θέλουν να προστατεύσουν τα σπίτια τους και την οικογένειά τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Το σπίτι τους στο Cotswolds είχε προηγουμένως στοχοποιηθεί δύο φορές μέσα σε ένα μήνα από διαρρήκτες το 2018, ενώ έλειπαν με αποκορύφωμα τον περασμένο Μάρτιο που ο David και η Victoria Beckham κινδύνευσαν ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους με τη μικρή Harper.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ