Τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, μίλησε για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, τον ηλικιακό ρατσισμό στον χώρο της υποκριτικής αλλά και για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου περί ηλικιακού ρατσισμού στις γυναίκες ηθοποιούς, η κυρία Παπακωνσταντίνου αναφέρει: «Όχι, σε μένα δεν έχει υπάρξει τέτοιο πράγμα και το βλέπω και σε άλλες συναδέλφους που κάνουν τη δουλειά τους σε αντίστοιχους ρόλους. Δεν θα παίξω την Ιουλιέτα ή θα την παίξω μετά τα 80, που μπορεί».

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη και την πολυσυζητημένη επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι, η ηθοποιός τονίζει: «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά, δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο. Ο τελικός κριτής είναι ο κόσμος, πέρα από τον δικαστικό νόμο, υπάρχει και ο ηθικός νόμος. Κι αν ο κόσμος ανταποκρίνεται, όπως και συμβαίνει τώρα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι πολύ ωραίο αυτό».

Όταν ερωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, η ηθοποιός δήλωσε:

«Θα ήθελα, επειδή είναι κάτι ιδιωτικό… καλά κάνετε και ρωτάτε, ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Δεν είναι πολύ ωραίο να μιλάμε για πράγματα εκτός, επειδή έχουν ξαναρωτήσει… εσείς δεν το κάνετε από αγένεια. Είναι μια χαρά και είναι καλό αυτό».

Δείτε τις δηλώσεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ