Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η Δανάη Μπάρκα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του MEGA μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, το πρόσφατο επεισόδιο με τον Τάσο Ξιαρχό, την αγάπη της για το θέατρο και τα αρνητικά σχόλια που ίσως έχει δεχτεί.

Για την εξαιρετική μέχρι στιγμής πορεία της εκπομπής “Πάμε Δανάη” σημείωσε: “Νιώθω πολύ χαρά. Το αποτέλεσμα που βλέπουμε φέτος είναι μια προσπάθεια που γίνεται από πέρυσι. Προσπαθήσαμε πολύ. Δουλέψαμε πολύ. Το θέλουμε πολύ. Φυσικά έχει αλλάξει και το κανάλι ολόκληρο. Το Mega πια όντως είναι το Mega το καλό. Πέρυσι αισθανόμασταν κάποιες στιγμές μοναξιά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω πως μέχρι στιγμής τουλάχιστον οι κόποι μας ανταμείβονται κι ότι ο κόσμος όντως έχει ανάγκη να γελάσει και θέλει αισιοδοξία και το χιούμορ που ήταν το δικό μας όραμα από πέρυσι”.

Για την εμπλοκή της με την τηλεόραση δήλωσε: “Όνειρό μου δεν ήταν η τηλεόραση αλλά το θέατρο και ίσως το τραγούδι μερικές φορές. Οι δικοί μου άνθρωποι μου είχαν πει πως αυτή την επικοινωνία μου πρέπει κάποια στιγμή να τη δοκιμάσω” με τον Παύλο Σταματόπουλο να περιγράφει το “όχι” που του είχε πει παλιότερα σε μια συνεργασία με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

“Η πρόταση ήρθε πέρυσι και στον Πέτρο Μπούτο δεν μπορείς να πεις όχι. Οι ιδέες του έχουν αλλάξει την τηλεόραση. Δεν το πολυσκέφτηκα γιατί όταν τα υπεραναλύεις μένεις στα αρνητικά και σε φοβίζουν περισσότερο. Είπα μέσα μου ρίσκαρε. Ήταν και το περιβάλλον πολύ ωραίο. Το Mega για μένα είναι για πολλούς λόγους μεγάλη αγάπη οπότε είπα καν’ το, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Μόνο να κερδίσεις έχεις. Ακόμα κι αν δεν πήγαινε καλά και κοβόταν στην πρώτη εβδομάδα η εκπομπή, εγώ μόνο κερδισμένη θα ήμουν από εμπειρία κι ανθρώπους. Ήμουν πιστή στο στόχο. Δούλευα πολύ και το έκανα” εκμυστηρεύτηκε και συνέχισε: “Έχω μάθει να δαμάζω τον εαυτό μου και τον αυθορμητισμό μου και με βοήθησε γιατί πέρυσι ήταν άλλα τα άγχη μου και άλλος ο τρόπος που λειτουργούσα”.

Πως αντιδρά στα αρνητικά σχόλια; Η Δανάη Μπάρκα εξήγησε: “Υπάρχει και η Δανάη που ακούει, ακούει και λέει για να τα ακούσει και η ίδια ότι “δεν πάτε να λέτε” αλλά στο σπίτι της πλαντάζει. Δεν είμαι ρομπότ. Όσο κουλ κι αν προσπαθώ να είμαι, όσο ακομπλεξάριστη, όσο δυναμική προσπαθώ να είμαι και να φαίνομαι, υπάρχουν στιγμές που θα λυγίσω, θα στεναχωρηθώ και θα με πνίξει το άδικο. Εκεί ξεσπάω”.

“Δεν είχαμε κάποια κόντρα. Τοποθετήθηκα όπως τοποθετούμαι κάθε φορά που νιώθω ότι κάτι μας αφορά. Μετά που έκανε ένα σχόλιο επίσης είπα να μη δώσω συνέχεια. Στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί λέω είναι δυνατόν κάποιος να ζήτησε “συγγνώμη” και μετά την πήρε πίσω κάνοντας το ίδιο πράγμα. Επειδή ο καθένας περνάει τις φρίκες του και κάνουμε λάθη. Είναι ανθρώπινα. Αν κάτι περνάει από το χέρι μου και μπορεί να μεταδοθεί προτιμώ να είναι η χαρά και το φως. Δεν μιλήσαμε. Δεν γνωριζόμαστε. Άντε ίσως στο J2US να είχαμε πει ένα γεια αλλά δεν έχουμε επικοινωνία κι ούτε ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, προτιμώ να τελειώνουν τα πράγματα στο πικ τους και να μην το κουράζουμε” ανέφερε για το πρόσφατο επεισόδιο με τον Τάσο Ξιαρχό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ