Η Δανάη Μπάρκα κλείστηκε στο σπίτι της λόγω της δεύτερης δόσης του εμβολίου, αλλά αποφάσισε να αξιοποιήσει στο έπακρο τον ελεύθερό της χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στους followers της να τη ρωτήσουν όλα όσα τους προβλημάτιζαν.

Η είδηση πως η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 8 χρόνια σχέσης έγινε ευρέως γνωστή πριν λίγους μήνες.

Η Δανάη Μπάρκα πρόσφατα θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το μετά του χωρισμού, αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει μεταξύ τους στο σήμερα.

Ειδικότερα, η ίδια μέσα από ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram έθιξε το ζήτημα ευθέως όταν της δόθηκε η αφορμή.

Την στιγμή που ένας διαδικτυακός της φίλος την ενημέρωσε πως είδε τον Πάνο Αδαμόπουλο στην Λακωνία εκείνη απάντησε πως και για εκείνη ισχύει το ίδιο, αφού οι δυο τους μόλις πριν από λίγο είχαν συνομιλήσει μέσω κάμερας.

Η Δανάη Μπάρκα συνόδεψε μάλιστα την απάντησή της με μία φωτογραφία της κλήσης τους.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα ρωτήθηκε για το πως τα έχουν καταφέρει και έχουν τέτοια επικοινωνία όντας χωρισμένοι, με την ίδια να εξήγει:

“Όταν με έναν άνθρωπο έχεις μεγαλώσει μαζί, έχετε ζήσει στο ίδιο σπίτι 8 χρόνια και έχετε κάνει τα πάντα μαζί δεν μπορείς να μην τον έχεις στη ζωή σου (Αναλόγως φυσικά τη συγκυρία) . Ο κάθε άνθρωπος διαφέρει φυσικά.

Εμείς όμως έχουμε αυτή την ανάγκη. Να αγαπιόμαστε, να έχουμε επικοινωνία, να βλέπουμε τα σκυλάκια μας φυσικά συχνά και να είμαστε οκ, θέτοντας όρια σαφώς. Ο καθένας είναι ωραίο να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί χωρίς να ακολουθεί “πρέπει” ή “τι θα πει ο κόσμος”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ