Σε μία εξομολόγηση που σόκαρε το πανελλήνιο είχε προχωρήσει η Ζέτα Δούκα στο “Πάμε Δανάη” τον Ιανουάριο. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και είχε αποκαλύψει ότι ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Τα όσα είπε σηματοδότησαν ουσιαστικά και την έναρξη του ελληνικού #Me Too στο θέατρο.

Μιλώντας στο περιοδικό OK! η παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα, μίλησε για όσα έγιναν on air και τόνισε πως δεν ήξεραν τι θα έλεγε η Ζέτα Δούκα. Κατάλαβαν ωστόσο πως ήταν φορτισμένη.

“Με το που ήρθε αντιληφθήκαμε όλοι πως ήταν φορτισμένη. Ενώ εμείς την αγκαλιάσαμε με τον γνωστό μας ενθουσιασμό όταν έχουμε καλεσμένους δικούς μας ανθρώπους, εισπράξαμε ένα vibe φόρτισης. Δεν είχαμε όμως ενημερωθεί, δεν είχαμε προετοιμαστεί”, τόνισε.

“Γράφτηκε πως η Κία Παπαδοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, έχει φιλική σχέση με τη Ζέτα και γνώριζε πως θα μιλούσε για αυτό το θέμα”, ερωτήθηκε και έδωσε την εξής απάντηση:

“Η Κία είναι φίλη της Ζέτας κι αυτό προφανώς συνέβαλε στο να νιώσει πιο οικεία η Ζέτα στο Πάμε Δανάη!, αλλά το αν γνώριζε πως ήθελε να μοιραστεί το συγκεκριμένο περιστατικό δεν το ξέρω, ούτε θα έμπαινα στη διαδικασία να το ρωτήσω. Με αφορά που ένας άνθρωπος αισθάνθηκε άνετα να μιλήσει σε μας, για μένα είναι σημαντικό που βγήκε όλο αυτό προς τα έξω και κάποιοι άνθρωποι λυτρώθηκαν και κάποιοι άλλοι τιμωρήθηκαν. Και είναι κάτι εν εξελίξει. Εκεί έχω ένα μεγάλο “μπράβο” και στη συντακτική μας ομάδα αλλά και στο κανάλι, που μας άφησε πολύ ελεύθερους να το κάνουμε αυτό καθώς ασχοληθήκαμε με πολλά θέματα που ξέφυγαν από το πλαίσιο μιας ψυχαγωγικής πρωινής εκπομπής”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ