Μετά την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν πάρει θέση. Η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς οι οποίοι σύμφωνα με όσα ανέφερε η ηθοποιός ήταν παρόντες στο περιστατικό εξέδωσαν σήμερα επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων πως και οι δυο εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και είναι πρόθυμοι να καταθέσουν όπως τους ζητηθεί ενώ ήταν μπροστά σε κάποια από τα περιστατικά που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα.

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε. Νίκος Ψαρράς – Δώρα Χρυσικού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ