Η Χριστίνα Σάλτη ταξιδεύει αυτό το διάστημα σε Ελλάδα και Κύπρο για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εκτός από τα σημαντικά επαγγελματικά βήματα που κάνει στη καριέρα της, φαίνεται ότι διανύει μια όμορφη φάση και στα προσωπικά της.

Μέσα από story που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, την είδαμε να φιλάει έναν γοητευτικό νεαρό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κύπριο τραγουδιστή και ηθοποιό Χριστόφορο Ηλία, το καλλιτεχνικό όνομα του οποίου είναι Biased Beast.

Ο Χριστόφορος Ηλία είναι γιος της γνωστής socialite και designer της Κύπρου, Σταλώς Ηλία και ξεκίνησε τα βήματά του στον χώρο των Τεχνών από τη Νέα Υόρκη. Έχει κυκλοφορήσει ήδη τα δικά του τραγούδια και έχει παίξει και σε αρκετά μιούζικαλ. Το ψευδώνυμό του, “Βiased Beast” είναι όπως λέει ένα “τέρας δημιουργίας” από το οποίο αντλεί ενέργεια.

Η Πάολα τον επέλεξε για να την πλαισιώνει στην καλοκαιρινή της περιοδεία, όπου μαζί της εμφανίζονται ο Αναστάσιος Ράμμος και η Χριστίνα Σάλτη. Εκεί έγινε και η πρώτη τους γνωριμία και από την αρχή η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ήταν εμφανής. Μάλιστα, η Χριστίνα Σάλτη δημοσίευσε και φωτογραφία μαζί του στον λογαριασμό της στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ