Αλλαγές στα μαλλιά της κάνει η Χριστίνα Μπόμπα και για το σκοπό αυτό προσκάλεσε στο πολυτελές σπίτι που νοικιάζουν με το Σάκη Τανιμανίδη στην Μύκονο, τον hair stylist, Παναγιώτη Ασσιώτη που θα επιμεληθεί το νέο hair look της. Η content creator μετέτρεψε στην κυριολεξία τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, που όπως θα δείτε διαθέτει και πισίνα, σε αυτοσχέδιο κομμωτήριο. Μάλιστα, ο hair stylist επιχείρησε να τη λούσει με το λάστιχο.

Χριστίνα Μπόμπα: Αλλάζει τα μαλλιά της- Τα πειράγματα του Σάκη Τανιμανίδη

Η ίδια έκανε ένα μικρό και χαριτωμένο κουίζ για τους θαυμαστές της, ζητώντας τους να μαντέψουν τι αλλαγή θα κάνει στα μαλλιά της. «Θα κάνω ανταύγειες, balayage ή flamboyage;», τους ρώτησε. Ο Σάκης Τανιμανίδης που ξεχωρίζει για το χιούμορ του, ανάρτησε ένα βίντεο της αγαπημένης του με τα αλουμινόχαρτα στο μαλλί, γράφοντας: «Sexy look».

Το ζευγάρι νοίκιασε σπίτι στo κυκλαδίτικο νησί για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, εκεί όπου έχει προγραμματιστεί και η βάπτιση των διδύμων. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Αριάνα και η Φιλίππα έκλεισαν τον πρώτο χρόνο της ζωής τους, κάτι που η οικογένεια γιόρτασε σύσσωμη με ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ