Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Χάρις Αλεξίου μίλησε για το λόγο που πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει τις ζωντανές εμφανίσεις της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” έδωσε τη δική της απάντηση για την απόφαση αυτή.

“‘Ενιωσα ότι δεν ανταποκρινόταν η φωνή μου στο live. Το τελευταίο μου Iive , η τελευταία μου μουσική υπόκλιση ήταν με τον πολύ μεγάλο Σταύρο Ξαρχάκο. Και επειδή ο Σταύρος είναι τελειομανής, του είπα ‘Σταύρο δε γίνεται εσύ να βάζεις τόσο ψηλά τον πήχυ και εγώ να είμαι λίγο πιο κάτω.”

Την ίδια ώρα αποκάλυψε ότι θα ξαναμπεί στο στούντιο και θα ξανακούσουμε καίνουρια τραγούδια από την ίδια , δε θα τη ξαναδούμε όμως σε μια ζωντανή της εμφάνιση για να προσθέσει ότι :

«Δεν θα το νιώθατε εάν δεν σας το έλεγα. Αυτό που ένιωσα, ότι δεν ανταποκρινόταν η φωνή μου πάντοτε έτσι όπως θα ήθελα, είναι κυρίως στο live. Γιατί το live είναι εκείνη η στιγμή, δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα και δεν μου άρεσε».

Την ίδια ώρα ο παρουσιαστής της εκπομπής επανέλαβε αρκετές φορές ότι η ερμηνεύτρια είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της, με την ίδια να συμφωνεί ότι είναι.

Συνεχίζοντας η Χάρης Αλεξίου πρόσθεσε ότι :

” Φέτος κλείνω πενήντα χρόνια στο ελληνικό τραγούδι και ανήκω σε μια γενιά που κρατάει ακόμα πολύ γερά. Αυτή είναι και η μαγεία του τραγουδιού, του καλλιτέχνη. Πως ο χρόνος δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ