Η Χάρις Αλεξίου και ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου, παραχώρησαν συνέντευξη και η εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη πρόβαλε αποσπάσματα.

Η τραγουδίστρια μίλησε στη Vogue και αναφέρθηκε στην υιοθεσία, κάνοντας μια ειλικρινή εξομολόγηση. «Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι γι’ αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε το φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου», δήλωσε η Χάρις Αλεξίου.

Ο Μάνος Θεοφίλου με τη σειρά του αποκάλυψε: «Θεωρώ ότι για μένα ήταν σαν να μου έκατσε το τζόκερ, κατά κάποιον τρόπο. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».

Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου σε άλλο σημείο ανέφερε: «Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια». Η Χάρις Αλεξίου δήλωσε πως στον Μάνο Θεοφίλου αποκάλυψαν πως είναι υιοθετημένος από όταν άρχισε να λέει τις πρώτες του λέξεις.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ