Για τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί μίλησε η Χαρά Παππά στην σημερινή εκπομπή “Η φωλιά των κου κου” και στην Κατερίνα Καραβάτου.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων, GNTM αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού τους, ο οποίος ήρθε λίγο καιρό με την αποχώρηση της από το παιχνίδι. Η ίδια τόνισε πως με το που βγήκε από ριάλιτι, ήθελε λίγο χώρο και έτσι, απομακρύνθηκε από πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.

Η απόσταση αυτή… έφερε και τον οριστικό χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό, με τον οποίο κρατάει κάποια επικοινωνία, άσχετα εάν έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όπως δήλωσε:

“Αφέθηκα στην σχέση μου με τον Μπουράκ να ζήσω τα συναισθήματά μου. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου. Ζούσα, όπως μου έβγαινε. Όταν του είπα ότι θα πάω στο GNTM, δεν με πίεσε. Μου είπε κάνε ότι σε κάνει ευτυχισμένη. Μετά το παιχνίδι η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη και πήρα απόσταση από πολλά κι από τους γονείς μου. Έχουμε καλές σχέσεις αλλά μέχρι ενός σημείου. Όταν ήρθε στην Ελλάδα ξανά για την ταινία… συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ. Δεν είναι κακό. Έχω να τον δω 1,5 χρόνο, ήταν 3,5 χρόνια στην ζωή μου , τον αγαπώ κι ήθελα να ξέρω ότι είναι καλά στην ζωή του. Χαίρομαι που είναι καλά”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ