Η δημοφιλής ηθοποιός, Έλενα Ασημακοπούλου, αποφάσισε με τον Μπρούνο Τσιρίλο να χωρίσουν μετά από 12 χρόνια γάμου, ωστόσο η κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια, θα τους συνδέει πάντα και το πρώην ζευγάρι θα προσπαθεί για το καλό της κόρης του.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε αναφέρει η Έλενα Ασημακοπούλου μέσω social media.

Ο χωρισμός τους αποτέλεσε θέμα για εκπομπές και όχι μόνο, ενώ η Έλενα Ασημακοπούλου φαίνεται ότι χαμογελά ξανά, έχει προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητά της ως single, και περνά ευχάριστες στιγμές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σε αυτό συμβάλλει αισθητά το γεγονός ότι η κόρη της είναι μαζί της στις διακοπές.

Η Έλενα Ασημακοπούλου λατρεύει την Μαρία-Ροζάρια, η οποία σήμερα έχει την ονομαστική της εορτή, και η μητέρα της την έκανε πρωταγωνίστρια του instagram της, κοινοποιώντας στιγμιότυπα μαζί της.

έλενα ασημακοπούλου

«Χρόνια πολλά Ζωή μου, Φως μου, Πνοή μου!!! Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου!!!», έγραψε η ‘Ελενα Ασημακοπούλου στη δημοσίευση με την Μαρία-Ροζαλία. Η ηθοποιός, η οποία αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τη σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη», περνά υπέροχες στιγμές. Κάνει βουτιές, διασκεδάζει σε beach bars, έχει συντροφιά φίλων και φορτίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν.

Με την κόρη της

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ