Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!», Ναταλία Γερμανού, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, στις προτάσεις που δέχεται κάθε χρόνο, αλλά στο γεγονός ότι θα αναλάβει βραδινή εκπομπή. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην Έλενα Ασημακοπούλου με την οποία είχε συνεργαστεί στην εκπομπή NaMaste.

«Δεν είμαστε πάντα πρώτοι στα νούμερα τηλεθέασης. Μπορεί να με περάσει και μια ξένη ταινία ή μια ελληνική σειρά. Συχνά είμαστε πρώτοι. Τα παρακολουθώ τα νούμερα γιατί νομίζω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μας και ένα στοιχειώδες φιλότιμο να βλέπουμε τι αρέσει στον κόσμο», δήλωσε αρχικά.

«Παρακολουθώ αναγκαστικά τις αναπαραγωγές που γίνονται για μένα. Τα αρνητικά τα παρακολουθώ με περισσότερο ενδιαφέρον γιατί δεν είμαι προκατειλημμένη», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού για την τηλεθέαση.

ναταλία γερμανού

Σε άλλη σημείο, η παροσυιάστρια εξομολογήθηκε ότι θα τη δούμε σε βραδινή εκπομπή, λέγοντας: «Το έχω σκεφτει να κάνω βραδινό show και ίσως συμβεί φέτος στο β’ μισό, αν όχι φέτος μπορεί να γίνει με την επόμενη σεζόν. Θέλει πολύ προσοχή και πολύ καλή δουλειά. Νομίζω ότι το κανάλι δεν θα με άφηνε χωρίς την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Είναι κάτι που το θέλουν».

Η Ναταλία Γερμανού, όμως, μίλησε και για την εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου: «Η Μαρία μου αρέσει πολύ ως παρουσιάστρια και επειδή τυχαίνει να μιλάω με ανθρώπους από τον ΣΚΑΪ, ξέρω ότι το κανάλι σκοπεύει να τη στηρίξει πάρα πολύ, την εκτιμούν πολύ για το ήθος, τον χαρακτήρα και γιατί είναι μια παρουσιάστρια που δεν δημιουργεί προβλήματα. Πιστεύω πραγματικά ότι το “Γεια σου!” είναι μια εκπομπή που θα πάρει τη φόρα της. Είναι φιλενάδα μου».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου στο περιοδικό HELLO! «Την Έλενα την έχω πολύ μέσα στην καρδιά μου. Κατάλαβα πώς το είπε. Τη δυσκόλεψε το ζωντανό. Στεναχωριέμαι που δεν μου μίλησε τότε. Ίσως δεν ήμουν τόσο εκπαιδευμένη να συμπαρίσταμαμαι στους ανθρώπους της ομάδας μου. Ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο κοντά της και μετανιώνω τώρα που το σκέφτομαι και δεν ημουν τόσο κοντά στην Έλενα όσο θα ήθελα να είμαι».

Η Έλενα Ασημακοπούλου μιλώντας στο περιοδικό HELLO! ανέφερε για την εκπομπή NaMaste: «Ήταν ίσως από τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές δουλειές μου. Δεν κατάφερα ποτέ να εγκλιματιστώ σε μια live εκπομπή. Έχω μάθει να δουλεύω μέσα από ρόλους και, παρόλο που θα μπορούσα να δω ως ρόλο τη συμμετοχή μου, δεν μπόρεσα ποτέ να το κάνω πράξη».

Για τη Ναταλία Γερμανού είπε: «Συνήθως, όταν τελειώνει μια δουλειά, είτε πρόκειται για ένα ρόλο σε μια σειρά είτε για μια τηλεοπτική εκπομπή, και κάνουμε κάτι καινούργιου, χανόμαστε επαγγελματικά με τους προηγούμενους συνεργάτες μας. Κάπως έτσι έγινε και με τη Ναταλία. Δεν τής το είχα εκφράσει. Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν του αρέσει να κλαίγεται. Θέλω να τα βγάζω μόνη μου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ