Πριν από κάποιους μήνες, η Celine Dion με ένα συγκλονιστικό βίντεο είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με μία σπάνια και ανίατη νευρολογική ασθένεια.

Η 54χρονη ερμηνεύτρια αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS), το οποίο προκαλεί σπασμούς στους μύες της. Η πάθηση δεν έχει θεραπεία και στο τελικό στάδιο, αφήνει τους ασθενείς ως «ανθρώπινα αγάλματα», ανήμπορους να κινηθούν, να περπατήσουν ή να μιλήσουν. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν θεραπείες που επιβραδύνουν την ασθένεια και η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Η επιστροφή της Celine Dion στα social media

Έπειτα από δύο μήνες απουσίας από τα social media, η αγαπημένη ερμηνέυτρια επέστρεψε μέσω της ομάδας της για να μοιραστεί αναμνήσεις από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη μουσική της καριέρα ενόψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση αφορά μία playlist της τραγουδίστριας, στην οποία η ίδια και η ομάδα της έχουν συμπεριλάβει τα πιο ρομαντικά της τραγούδια, ιδανικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Για να γιορτάσουμε την αγάπη σε όλα τα σχήματα και μορφές, η λίστα αναπαραγωγής “The Love Songs of Celine” ανανεώθηκε για άλλη μια φορά: εδώ είναι η έκδοση “Let’s Talk About Love!” Τα πιο όμορφα ερωτικά τραγούδια της Celine σε μία playlist… ένα soundtrack για το Σαββατοκύριακο σας… Απολαύστε! -Η ομάδα Celine» έγραψε η ομάδα της στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι θαυμαστές βρήκαν την ευκαιρία να ευχηθούν στη Celine με πολλά συγκινητικά μηνύματα προς την σταρ. «Γίνε καλά σύντομα Σελίν», «Προσεύχομαι για σένα Σελίν», «Είσαι στις σκέψεις μου Σελίν» ήταν κάποια από τα μηνύματα που άφησαν οι φανς κάτω από την ανάρτηση.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η Celine Dion αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες της με τίτλο «Courage World Tour» μία εκ των οποίων θα γινόταν στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου 2023.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ