Η Celine Dion αποκαλύπτει με θάρρος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά λόγω μιας σπάνιας νευρολογικής διαταραχής.

Σε μια συγκινητική συνέντευξη με την Hoda Kotb του NBC, η διάσημη τραγουδίστρια περιέγραψε τα βασανιστικά συμπτώματα που βιώνει. Εξήγησε πως νιώθει “σαν να την στραγγαλίζει κάποιος” όταν προσπαθεί να τραγουδήσει.

“Είναι σαν κάποιος να μου σπρώχνει τον λάρυγγα προς τα πίσω”, ανέφερε η Dion. Οι σπασμοί, όπως εξήγησε, μπορούν να πλήξουν διάφορα σημεία του σώματός της, συμπεριλαμβανομένων της κοιλιάς, της σπονδυλικής στήλης και των πλευρών.

“Έχω υποστεί ρήξη πλευρών στο παρελθόν. Οι σπασμοί, όταν είναι ιδιαίτερα έντονοι, μπορεί να προκαλέσουν και τέτοιες βλάβες”, αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Νευρολογικών Διαταραχών και Αγγειακών Επεισοδίων, η ασθένεια από την οποία πάσχει η Dion ονομάζεται “σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου”. Αυτή η σπάνια διαταραχή επηρεάζει το νευρικό σύστημα, επικεντρώνοντας τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

Η Dion αναγκάστηκε πέρυσι να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της. Πηγές κοντά της εκφράζουν φόβους ότι ίσως να μην καταφέρει να ξαναανέβει ποτέ στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια θα μοιραστεί την συγκλονιστική ιστορία της και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην υγεία της στο ντοκιμαντέρ “I Am: Celine Dion”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Prime Video στις 25 Ιουνίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ