Τα παιδιά των Catherine Zeta-Jones και Michael Douglas, Carys και τον Dylan Douglas, έχουν μια παιχνιδιάρικη σχέση μεταξύ τους.

Σε μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο Instagram της Carys, το δίδυμο εθεάθη να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλο καθώς πόζαραν μαζί. Ο Dylan είχε τυλίξει γλυκά το μπράτσο του γύρω από την αδερφή του, ενώ και οι δύο χαμογέλασαν στην κάμερα, με την Caryνα βγάζει γλώσσα.

Ο Dylan ήταν ένας από τους πρώτους που απάντησε στην ανάρτηση, καθώς έγραψε: «Σ’ αγαπώ», ενώ ένας θαυμαστής ενθουσιάστηκε: «Μακράν τα καλύτερα αδέρφια που υπάρχουν».

View this post on Instagram

A post shared by CZD (@carys.douglas)

Η Carys και ο Dylan είναι σχεδόν… αντίγραφα των γονιών τους, Catherine Zeta-Jones και Michael Douglas, και ο Dylan το έδειξε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία του να κάνει πεζοπορία στην έρημο και έμοιαζε τόσο πολύ στον πατέρα του.

Η προσωπική ζωή του Dylan και της Carys παραμένει σε μεγάλο βαθμό ιδιωτική. Ωστόσο, η Catherine Zeta-Jones έχει μιλήσει για το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος.

Σε μια συνέντευξη στο Today Show, η Catherine Zeta-Jones μοιράστηκε ότι ενώ εκείνη και ο Michael θα πρότειναν να εξετάσουν άλλες σταδιοδρομίες, δεν μπορούσαν να αγνοήσουν το πάθος των παιδιών τους για την υποκριτική. «Ο Michael και εγώ θα ήμασταν οι πρώτοι γονείς που θα λέγαμε: “Ξέρεις, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς μια άλλη καριέρα”, αλλά έχουμε δει πόσο παθιασμένοι είναι με την τέχνη», είπε.

View this post on Instagram

A post shared by CZD (@carys.douglas)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ