Ο Μπρους Γουίλις, ο θρυλικός σταρ της δράσης γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 19 Μαρτίου και έγινε 68 ετών.

Τα φετινά του γενέθλια ήταν διαφορετικά, καθώς ήρθαν μετά την ανακοίνωση της οικογένειάς του ότι αποσύρεται από την υποκριτική λόγω της διάγνωσης αφασίας, μιας γλωσσικής διαταραχής που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας. Τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο διάσημος ηθοποιός πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια μορφή άνοιας που επηρεάζει τη συμπεριφορά, τη γλώσσα και τις κοινωνικές δεξιότητες.

Δείτε επίσης: Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του κάνει έκκληση – «Σας παρακαλώ, μην του φωνάζετε στο δρόμο»

Η Έμα Χέμινγκ, η σύζυγος του αγαπητού ηθοποιού, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ένα μήνυμα για τα γενέθλια του συζύγου της και για το πώς αντιμετωπίζει τη διάγνωσή του. Η 45χρονη παραδέχτηκε ότι έκλαιγε το πρωί των γενεθλίων του και ένιωθε πραγματικά τη θλίψη για την ασθένεια του συζύγου της.

«Απλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να βλέπεις όλες τις πλευρές του θέματος”, είπε η Χέμινγκ. “Πάντα λαμβάνω αυτό το μήνυμα ή οι άνθρωποι πάντα μου λένε ότι “Ω, είσαι τόσο δυνατή, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις”. Δεν μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής. Μακάρι να είχα. Αλλά μεγαλώνω επίσης δύο παιδιά σε αυτό, οπότε μερικές φορές στη ζωή μας, πρέπει να βάλουμε το βρακί του μεγάλου κοριτσιού μας και να τα καταφέρουμε, και αυτό κάνω», έγραψε η σύζυγός του.

Η Έμα Χέμινγκ, η οποία έχει αποκτήσει δύο μικρές κόρες με τον ηθοποιό, μίλησε επίσης για τη δυσκολία να φτιάξει ένα reel στο Instagram για να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της.

Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, γιατί τα βίντεο είναι σαν μαχαίρι στην καρδιά μου”, είπε. “Αλλά όσο και αν το κάνω για τον εαυτό μου, το κάνω για εσάς γιατί ξέρω πόσο αγαπάτε τον σύζυγό μου”.

Η ειλικρίνεια της Χέμινγκ σχετικά με τους αγώνες της με τη διάγνωση του συζύγου της έχει επαινεθεί ευρέως από τους θαυμαστές και τους οπαδούς της.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ