Επιδεινώθηκε η υγεία του Μπρους Γουίλις με την οικογένειά του να παραδέχεται πως ο δημοφιλής ηθοποιός πάσχει πλέον από άνοια.

Πρόσφατα, η οικογένεια του 67χρονου ηθοποιού επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της  DailyMail, το οποίο ανέφερε ότι ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FrontoTemporal Dementia) μετά τη μάχη του με την αφασία, η οποία προκαλεί εγκεφαλικές διαταραχές. 

Η σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ, μέσα από τα social media αναφέρεται συχνά στην κατάσταση της υγείας του, ενώ αυτή τη φορά έκανε έκκληση στους παπαράτσι που τον πλησιάζουν να αποφεύγουν να του μιλούν στο δρόμο, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα επικοινωνίας. 

Μέσα από ένα βίντεο στο instagram, η Έμμα Χέμινγκ ανέφερε: «Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά πλάνα του συζύγου μου από έξοδό του: Απλά κρατήστε τις αποστάσεις σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις», είπε η σύζυγος του Μπρους Γουίλις.

Ενώ πρόσθεσε: «Για τους ανθρώπους των βίντεο, σας παρακαλώ, μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο  τα “γιούχου”  και τα “γιούπι”… απλά μην το κάνετε. Εντάξει; Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια», ανέφερε για την κατάσταση του ηθοποιού.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ