Από τότε που κυκλοφόρησε το «Break My Soul» της Beyonce, αιωρείται ένα βασικό ερώτημα σχετικά με τα βίντεο που συνοδεύουν τα κομμάτια. Απ’ ό,τι φαίνεται τα βίντεο είναι πολύ κοντά στο να κυκλοφορήσουν επίσημα εφόσον η καλλιτέχνιδα ανάρτησε στο youtube ένα μικρό απόσπασμα από το πρώτο κομμάτι του νέου της άλμπουμ με τίτλο “i’m that girl”.

Το teaser που έδωσε στους fans της η Queen B περιλαμβάνει ένα άλογο και μια πολύ σέξι Beyonce με glam ρούχα για κλαμπ. Το δίλεπτο teaser τονίζεται από ένα γρήγορο μοντάζ στα 40 δευτερόλεπτα, οπότε στην οθόνη παρουσιάζονται αρκετές διαφορετικές εκδοχές της Beyonce. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Renaissance αρχικά ανακοινώθηκε ως «οπτικό άλμπουμ», είναι πιθανό ότι η καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να ρίξει βίντεο και για τα 16 κομμάτια του άλμπουμ.

Στη συνέχεια, όμως, σχεδόν στα μισά του βίντεο, σταματάει λίγο και έχουμε μείνει με μια κάρτα τίτλου που γράφει «act i RENAISSANCE». Το αν αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν άλλα δύο άλμπουμ της Beyoncé είναι ακόμα ασαφές, αλλά γνωρίζουμε ότι το επίσημο teaser συνοδεύτηκε από περισσότερες επιλογές εμπορικών προϊόντων.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ