Από τα πιο σημαντικά στα highlight της βραδιάς στον τελικό του Super Bowl, πέρα από την εμφάνιση της Ριάνα μετά από καιρό στη σκηνή και την απρόσμενη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, ήταν σίγουρα η διαφήμιση του Μπεν Άφλεκ με τη συμμετοχή της Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση της γνωστής εταιρείας καφέ και ντόνατ Dunkin’ Donuts, η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος του αγώνα μεταξύ των Kansas City Chiefs και των Philadelphia Eagles.

Στη διαφήμιση, ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται έναν υπάλληλο της Dunkin που παίρνει παραγγελία από ανυποψίαστους πελάτες και τους καταγράφει κρυφή κάμερα. Κάποια στιγμή, ενώ δουλεύει στο drive-thru, εμφανίζεται η Τζένιφερ Λόπεζ και πειράζει τον σύζυγό της.

«Τι κάνεις; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα πας να δουλέψεις όλη μέρα;», λέει και μετά από μια παύση του λέει: «Πιάσε μου έναν παγωμένο!».

Δείτε τη διαφήμιση:

Ο Άφλεκ είχε μιλήσει για το διαφημιστικό πρότζεκτ που έφτιαξε η εταιρία παραγωγής που έχει με τον κολλητό του Ματ Ντέιμον στο People: «Πιστεύω ότι ο κόσμος νομίζει ήδη κατά κάποιο τρόπο ότι δουλεύω για την Dunkin’», είχε πει. Μάλιστα τα γυρίσματα του σποτ έγιναν στη Βοστόνη και ο ίδιος ήταν πολύ χαρούμενος για αυγό. «Ήταν διασκεδαστικό και είχα την ευκαιρία να επιστρέψω εδώ και να κάνω τα γυρίσματα στο σπίτι μου στη Βοστόνη».

Η αγάπη του Άφλεκ για τα Dunkin’ ξεκίνησε όταν ήταν μικρός και μεγάλωνε στη Νέα Αγγλία.

«Αυτό ήταν το μέρος που πηγαίναμε καθώς μεγάλωνα. Όταν έπαιζα στη Little League, μετά τους αγώνες, όλοι πηγαίναμε στα Dunkin’ και παίρναμε munchkins και καφέ. Ήταν κάτι που έκαναν όλοι».

Όπως είπε άρχισε να πίνει καφέ σε πιο τακτική βάση ως έφηβος, επειδή τον έκανε να αισθάνεται «λίγο μεγάλος». «Καθώς γίνεσαι έφηβος, ξέρεις, ένας νεαρός στο λύκειο, νομίζω αρχίζεις να αισθάνεσαι λίγο πιο εκλεπτυσμένος», λέει ο Άφλεκ. «Θυμάμαι ότι μετά το λύκειο με φίλους συναντιόμασταν και πίναμε καφέ, γιατί αυτό ήταν το ζητούμενο».

Και προσθέτει: «Πάντα συνέδεα τον καφέ με το σχολείο και τη συζήτηση με τους φίλους – και νομίζω ότι αυτό είναι μέρος της γοητείας του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ