Η είδηση ότι ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα βρίσκονται στην Ελλάδα κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το ζευγάρι φιλοξενήθηκε στο πολυτελές σπίτι του Τομ Χανκς στην Αντίπαρο, κρατώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας τους φωτογράφους.

Το ζευγάρι απήλαυσε στο κυκλαδονήσι τοπικές γεύσεις και πιάτα με τα αγαθά της ελληνικής γης και θάλασσας και εντυπωσιάστηκε. Στοιχείο, φυσικά, που εξηγεί τα χειρόγραφα σημειώματα που άφησαν στον σεφ Λούκα Φουρίνι.

Ο Ιταλός μάγειρας, που εργάζεται στην Αντίπαρο, είχε το προνόμιο να μαγειρέψει για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τη γυναίκα του Μισέλ, αλλά και για τον χολιγουντιανό σταρ με την γυναίκα του. Για να τον ευχαριστήσουν τού έγραψαν μηνύματα σε ένα χαρτί, φωτογραφία από τα οποία δημοσίευσε ο Φουρίνι.

«Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες μέρες στο όμορφο σκάφος σας. Σας είμαστε ευγνώμονες», έγραψε στο σημείωμα η Μισέλ Ομπάμα. Ο πρώην πλανητάρχης ευχαρίστησε με τη σειρά του για «αυτό το υπέροχο ταξίδι» και δήλωσε «ιδιαιτέρως ευγνώμων για τη φιλοξενία», ενώ ο Τομ Χανκς έγραψε τη λέξη «ευτυχία».

Τα σημειώματα από τους Ομπάμα και τον Τομ Χανκς

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ