Τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τον ρόλο της γυναίκας σε μία οικογένεια σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια του «Γεια σου» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με όσα είπε ο σχεδιαστής, λέγοντας: «Παιδιά, συγγνώμη αλλά με τον Βέρτη είπα οκ, είναι η άποψή του. Με τον Περικλή τα ‘χασα. Είπε ότι μια γυναίκα ολοκληρώνεται, όταν είναι και υπηρετεί έναν άντρα. Δηλαδή κάτι χειρότερο δεν έχω ακούσει για τη γυναικεία υπόσταση».

«Αυτές οι γυναίκες δεν περνάνε ωραία, γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν συναντάς έναν άντρα που είναι μεγαλωμένος να μη μαζέψει τα παπούτσια του, τα εσώρουχά του, το πιάτο του και να σου λέει νεράκι, είναι πολύ δύσκολη η ζωή» συμπλήρωσε.

«Το άλλο ότι χωρίζουν τα ζευγάρια και διαλύονται οι οικογένειες, επειδή οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και ψάχνουν δουλειά; Το ότι έχεις μεγαλώσει με τη μαμά σου δε μπορείς να το αποφύγεις. Μεγαλώνεις με μία εικόνα που σε σαγηνεύει και σου είναι οικεία. Πάντα μας έλκει κάτι που μας είναι οικείο αλλά αυτό είναι άλλο» είπε τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου.

Οι δηλώσεις Κονδυλάτου
«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο της οικογένειας, που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει τη γυναίκα, η οποία είναι στο σπίτι και μεγαλώνει σωστά παιδιά. Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα μπήκε στην αγορά εργασίας. Πολλές φίλες μου μού λένε ότι θα ήθελαν να γνωρίσουν έναν ευκατάστατο άντρα, για να κάθονται στο σπίτι να φροντίζουν τα παιδιά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ