Χαμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα σχόλιο του Κύπριου ηθοποιού, Κώστα Δημητρίου για γνωστή κυπριακή σειρά την οποία χαρακτήρισε υπερβολικά ακριβή και χωρίς καλό σενάριο.

Ο σκηνοθέτης της συγκεκριμένης σειράς, έκανε μια ανάρτηση-απάντηση και πληθώρα ηθοποιών και καλλιτεχνών, στάθηκαν στο πλευρό του σκηνοθέτη υποστηρίζοντας την απόψη ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Μετά τη σωρεία σχολίων και τις διαστάσεις που πήρε το ζήτημα, ο Κώστας Δημητρίου απολογήθηκε για όσα είπε μέσω της εκπομπής, «Έλα να δεις» όπου βρέθηκε καλεσμένος σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

Η παρουσιάστρια, Έλενα Θεοδώρου ρώτησε τον ηθοποιό τι συνέβη και ο Κύπριος ηθοποιός θέλησε να δικαιολογήσει τη στάση του, λέγοντας: «Μπορεί να έκανα λάθος που έκανα τη συγκεκριμένη ανάρτηση γι’ αυτό απολογούμαι. Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν. Μετά που διάβασα στα ΜΜΕ για την σεναριακή αποτυχία της σειράς σε σύγκριση με το διατυμπανιζόμενο project έγραψα πως είναι η ακριβότερη σειρά της Κύπρου. Σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που βλέπουμε που πάνε όλα αυτά τα λεφτά; […] Όπως έλεγα πάντα τη γνώμη μου την είπα και τώρα… Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται στη σειρά…Απολογούμαι σε όσους με παρεξήγησαν. Κατέβασα την ανάρτηση».

Ωστόσο, στη συνέχεια αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς και στον Λώρη Λοϊζίδη, καθώς είπε: «Δεν παίρνουν οι ηθοποιοί όλα αυτά τα λεφτά που κοστίζει η σειρά. Αν τα παίρνουν να κάνω μετάνοιες και να ζητήσω δέκα φορές συγγνώμη. Ξέρω πως δεν παίρνουν ούτε οι ηθοποιοί ούτε το συνεργείο τέτοια λεφτά. Εκείνες οι χιλιάδες ευρώ που πάνε».

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στο 12:40:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ