Αποκλεισμένος στην Ελλάδα ο Μάριος Πρίαμος!

Ο γνωστός παρουσιαστής σε τηλεφωνική σύνδεση που πραγματοποίησε με την Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή του Alpha Κύπρου “Με αγάπη Χριστιάνα”, μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση του να μην επιστρέψει στη Κύπρο και να παραμείνει στην Αθήνα.

Ο ίδιος αποκάλυψε αν βιώνει μόνος τη καραντίνα, εάν τον προέτρεψαν οι γονείς του να επιστρέψει, τι του έλειψε περισσότερο, ενώ στο τέλος επισήμανε πως αυτή η μάχη θα κερδηθεί.

“Ξέμεινα στην Αθήνα. Στην Αθήνα ήμουν από πριν επειδή κάνω το μοντάζ για τα επεισόδια της εκπομπής με τα ταξίδια, η συμμετοχή μου στο βραδινό σόου του Νίκου Κοκλώνη, στο οποίο ένα γύρισμα καταφέραμε να κάνουμε λόγω της πανδημίας. Είχα ευκαιρία να έρθω στην Κύπρο, επέλεξα όμως να μείνω εδώ, προστάτευσα έτσι και τους δικούς μου ανθρώπους περισσότερο. Είμαι μόνος στην Αθήνα, συμπλήρωσα περισσότερες από 20 μέρες καραντίνας και δουλεύω από το σπίτι αναγκαστικά. Δύσκολα περνώ στη καραντίνα, είναι σαν σε κλειδώνουν σε ένα χώρο, ενώ τόσα χρόνια είχες την ελευθερία σου. Τα μικρά καθημερινά πράγματα είναι τόσο σημαντικά και τώρα που τα χάσαμε βλέπουμε πόσο σημαντικά είναι. Ο κόσμος πρέπει να βρίσκει πράγματα να κάνει στο σπίτι του, να βρει ασχολίες και ας ελπίσουμε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Οι γονείς μου με παρότρυναν να έρθω πίσω, όμως δεν με πίεσαν ήταν δική μου επιλογή. Και την επιλογή να είχα δεν θα το έκανε επειδή όλοι μας πρέπει να προστατεύσουμε την κοινωνία. Μου έλειψε το έξω σε θέμα κοινωνικότητας, επειδή ότι κάνω είναι εκτός σπιτιού, μου στοίχισε ταξίδια και εμπειρίες, αλλά αυτά είναι το λιγότερο”

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ