Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα προχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Φώτου και αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί πριν χρόνια από πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας αλλά και το bullying που υπέστη από τους συμμαθητές του.

«Η μεταμόρφωση για το τραγούδι μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ήμουν ένα παιδάκι με πολλά κιλά, που μου έλεγαν οι συμμαθητές μου γιατί δεν φοράω ένα σουτιέν που έχω τόσο μεγάλο στήθος. Τώρα καλούμαι αυτό το πράγμα, που το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου, να το αντιμετωπίσω» εξομολογείται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αφορμή την εμφάνισή του στο επόμενο live του J2US.

«Μου ξυπνούν μνήμες που μου έχουν σημαδέψει τη ψυχή. Προσπάθησα να αλλάξω το κομμάτι αλλά μου είπαν από την παραγωγή ότι δεν γινόταν αυτό. Μου θυμίζει στιγμές από γραφεία δισκογραφικών παραγωγών, που όλο και κάτι ήθελε ο καθένας. Που ήθελαν να με αντιμετωπίσουν ως ένα αγόρι που αισθάνεται κορίτσι» αναφέρει στη συνέχεια ο τραγουδιστής και σοκάρει.

«Βρέθηκα σε δύσκολη θέση να σπρώχνω ανθρώπους, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Βλέπω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις ανωμαλίες κι αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο σοκαριστικό αυτό που είπα για το bullying» τόνισε αργότερα και κατέληξε:

«Με ρωτούν γιατί δεν το καταγγέλλω, δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία, ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε «αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι». Δεν μπορώ να το πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι κι είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτό είναι το συγκλονιστικό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ