Ο Μάριος Πρίαμος απασχολεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα και βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, ύστερα από την δημοσιοποίηση του ειδυλλίου του με συμπαίκτριά του στο ριάλιτι επιβίωσης που συμμετέχει. Μάλιστα, θα δεχτεί και παρατήρηση από τον παρουσιαστή καθώς παραβαίνει όρους του παιχνιδιού.

Λίγους μήνες πριν ξαναμπεί στο ριάλιτι που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2022, είχε απαντήσει σε ένα ανατρεπτικό Google Results και στις ερωτήσεις του κόσμου που αναζητούν αυτοί στην παγκόσμια μηχανή αναζήτησης, στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Μεταξύ άλλων, ο Μάριος Πρίαμος χωρίς δισταγμό και άκρως αποκαλυπτικός είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, είχε πει «Δε σκέφτομαι το γάμο αλλά θα ήθελα να κάνω παιδιά (2 με 3) και δεν έχω σχέση. Έχω σχεδόν δύο χρόνια να είμαι σε σχέση. Χωρίς φλερτ δε ζω, είναι σούπερ όταν υπάρχει».

Όσον αφορά το ερωτικό στοιχείο στο ριάλιτι, είχε δηλώσει «Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό στο Survivor. Η πείνα δεν σου φέρνει σεξουαλικές ορέξεις».

Δείτε τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ