Ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνος Καινούργιος, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast @Star», με αφορμή το νέο εστιατόριο που άνοιξε.

Ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για τη σχέση του με την παρουσιάστρια αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τους συντρόφους της.

Μιλώντας για τον χώρο της τηλεόρασης, ξεκαθάρισε: «Δε με ενδιέφερε ποτέ ο χώρος της τηλεόρασης. Ήμουν πάντα εκτός και δε μου άρεσε καθόλου. Στην κοινωνικοποίησή μου και με τις παρέες μου δεν είμαι ντροπαλός αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με κάμερα ναι, είμαι.

Είμαι δυο χρόνια μικρότερος από την Κατερίνα. Όταν ήμασταν μικρότεροι τσακωνόμασταν πολύ περισσότερο. Μεγαλώνοντας τα βρήκαμε και είμαστε πολύ κοντά… Δεν έχω φάει ποτέ από τα χέρια της Κατερίνας. Δεν έχει τύχει. Ισχύει ότι όταν ήμασταν μικρά με φώναζε “Έλενα” γιατί δεν ήθελε αδερφό αλλά αδερφή. Το αστείο είναι ότι το είχε πει και στον αέρα αυτό κάποια στιγμή και με έπαιρναν οι φίλοι μου και μου έλεγαν, “έλα Έλενα, τι κάνεις;” και γελάγανε και το κλείνανε».

Προφανώς και της έχω πει ότι δε χρειάζεται να τα λέει και όλα στον αέρα. Και με συμβουλεύεται και τη συμβουλεύομαι. Εμπιστευόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Πάντα θα υπάρξει επικοινωνία για να ξέρουμε τι κάνουμε και πως προχωράμε… Τα λέει όλα μόνη της… Κάτι που μπορεί να μην ξέρετε είναι ότι έκανε τόσα χρόνια πιάνο και δεν έμαθε πιάνο» είπε ο Πάνος Καινούργιος.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα παντρευτεί τελικά η παρουσιάστρια, ο αδελφός της απάντησε «Ότι θέλει. Εντάξει, τυχερός θα είναι όποιος είναι μαζί της. Εννοείται θα της πω αν δεν εγκρίνω έναν σύντροφό της και μάλιστα θα το πω έντονα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του αδελφού της Κατερίνας Καινούργιου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ