Συνέντευξη στην Τάσο Ευαγγέλου, έδωσε η Στέλλα Δημητρίου και μεταξύ άλλων μίλησε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων αλλά και τον επικείμενο γάμο της και τη νέα της ζωή στην Κύπρο.

Η ίδια μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Όταν γνώρισα το Δημήτρη, άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο. Η ψυχή του Δημήτρη είναι μικρού παιδιού, είναι πολύ αληθινός άνθρωπος. Στην καραντίνα κατάλαβα ότι ο Δημήτρης είναι ο άντρας που θα ήθελα να φτιάξω την οικογένεια μου. Η πρόταση γάμου ήρθε μετά από έξι μήνες. Ο έρωτας μου με το Δημήτρη, ήταν κεραυνοβόλος»

«Ο πολιτικός μας γάμος έγινε πρόσφατα, κυρίως για να υπάρχει στα χαρτιά για τα παιδιά. Ο θρησκευτικός γάμος και η βάφτιση θα γίνουν του χρόνου στην Κύπρο. Η κρυοσυντήρηση ωαρίων ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Ο Δημήτρης δεν είχε κανένα θέμα με αυτή μου την απόφαση. Έτσι έρχονται στη ζωή μας τα δίδυμα»

«Με τον Δημήτρη σκεφτόμαστε να κάνουμε μια καινούργια αρχή εδώ στην Κύπρο.Ήμουν σίγουρη ότι τα δίδυμα θα ήταν κοριτσάκια αλλά μας ήρθαν αγοράκια. Είμαστε πολύ ευλογημένοι και τα περιμένουμε πως και πως να έρθουν στη ζωή μας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ