Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Ράντου στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» του ALPHA Κύπρου. Η γνωστή ηθοποιός έκανε αναδρομή στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις συνεργασίες της.

«Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι κάποιος θα γίνει ενοχλητικός. Το “ενοχλητικός” το έχω βιώσει και στο φλερτ που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου πουν ότι θα πάρουν άλλον στη δουλειά που ικανοποιεί περισσότερες από μία ανάγκες.

Πάντα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει προτού με… φύγουν, έχω υποστεί ταπείνωση. Μου είπε ένας παραγωγός ότι “τώρα τα έχεις με τον Βασίλη και γι’ αυτό μάς αφοράς”. Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου.

Η Ελένη Ράντου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν έκανα μια σειρά και η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με διευθυντή καναλιού, ο οποίος μου είπε “θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις ένα θεατράκι και θα στο κλείσουμε”. Όχι, δεν μάσησα.

Τότε του απάντησα “ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από ‘δω;”. Μου έτυχε πέρυσι να με φωνάξουν για μια σειρά και με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για το ρόλο, μήπως έχω σιτέψει».

Δείτε την συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ