Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκονται στο επίκεντρο έντονης φημολογίας σχετικά με ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν. Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Ελένη», όπου ακούστηκαν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε το εξής: «Όπως όλα τα κανάλια σχεδιάζουν τι θα κάνουν το Σαββατοκύριακο τους ή που έχει κενό ή θέλει να αλλάξει κάτι, δε σημαίνει ότι αποκλείεται -λέω εγώ τώρα, δεν έχω ιδέα, ούτε μιλάω με δημοσιογράφους, δεν έχω πληροφορίες εγώ- ποιος αποκλείει ότι μπορεί να πουν του χρόνου την πρωινή ζώνη την πειράζουμε; Βάζουμε κάτι πιο νωρίς, κάτι πιο αργά, κάτι κάνουμε».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, από την άλλη, σημείωσε πως: «Ουσιαστικά ο Γρηγόρης έχει ξενερώσει γιατί ο Γιώργος δεν χάνει ευκαιρία να λέει από τον αέρα του Πρωινού, πως ό,τι είναι να γίνει προφανώς θα με ρωτήσουν. Γι’ αυτό κατηγορεί τον Γιώργο. Υπάρχει θέμα… Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει πάει στο The 2night Show που είναι το βασικό late night του καναλιού.

Μέσα στο κανάλι έχουν να αντιμετωπίσουν ανθρώπους που είναι μεγάλα ονόματα στον χώρο και έχουν και τους εγωισμούς τους, έχουν και τα θέματά τους. Καλώς ή κακώς, αυτοί οι δύο δεν τα πάνε καλά. Το παίρνω εγώ επάνω μου, δεν είναι η καλύτερή τους ο ένας τον άλλον, θεωρώ ότι αντικρούονται. Όπως ο Αρναούτογλου με τον Κανάκη, έτσι και ο Αρναούτογλου με τον Λιάγκα».

«Κάποιος που κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ γιατί πρέπει να φερθεί με στοργή σε έναν παρουσιαστή που έχει μια θέση τώρα και να μην γράψει ότι ακούγεται για του χρόνου κάτι άλλο; Φαίνεται από αυτή τη δήλωση λες και ο Λιάγκας είναι κάποιος ευαίσθητος που δεν πρέπει να τον στεναχωρήσουμε, που είναι αγένεια να λένε για εκείνον… Δεν έχει όλη την αυτοπεποίθηση του κόσμου ο Λιάγκας ότι κάτι θα κάνει; Σιγά μην ιδρώνει το αφτί του», παρατήρησε η Ηλιάνα Χρυσικοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ